Blog

Amikor összecsapnak a hullámok a fejünk felett

Voltál már túlterhelt? Mintha a kollégák, főnök, család plusz egy-két váratlan helyzet hirtelen elkezdett volna versengeni a figyelmedért? Ilyen helyzetben még egy-két plusz feladat is félelmetesnek hathat, mintha az egész életed összeomolhatna ha csak nem csinálsz meg mindent azonnal. Vagy mégsem? Előfordulhat, hogy csak sokat vállaltál, vagy szem elől tévesztetted, ami igazán fontos. Nyomasztó érzés … More Amikor összecsapnak a hullámok a fejünk felett

Értékek és célok – ha ismered az értékeid, akkor mégis mi baj lehet?

Érezted már valaha úgy, hogy nem vagy önmagad? Hogy valahol elvesztél? Mintha hirtelen elvesztetted volna a motivációd? Lehet, hogy egyszerűen csak már nem követed a értékeid, amik iránytűkánt szolgálnak. Nem mintha ezt olyan nehéz lenne elkövetni a mai rohanó világban, hiszen nagyon sok inger ér minket és nagyon sok elvárásnak kell megfelelnünk. Közben szokszor feladjuk … More Értékek és célok – ha ismered az értékeid, akkor mégis mi baj lehet?

Values and decisions – if you know your values then what can possibly go wrong?

Have you ever felt like you are not yourself? That you got lost somewhere? Or as if you have lost your motivation overnight? You may simply no longer follow your values, which serve as a compass. It’s not like this is so hard to do this mistake in today’s rushing world, so we have a … More Values and decisions – if you know your values then what can possibly go wrong?

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

About Me

Hi, I’m Anita and welcome to my blog. I hope you will enjoy reading it as much as I enjoy writing them.