Blog

Értékek és célok – ha ismered az értékeid, akkor mégis mi baj lehet?

Érezted már valaha úgy, hogy nem vagy önmagad? Hogy valahol elvesztél? Mintha hirtelen elvesztetted volna a motivációd? Lehet, hogy egyszerűen csak már nem követed a értékeid, amik iránytűkánt szolgálnak. Nem mintha ezt olyan nehéz lenne elkövetni a mai rohanó világban, hiszen nagyon sok inger ér minket és nagyon sok elvárásnak kell megfelelnünk. Közben szokszor feladjuk … More Értékek és célok – ha ismered az értékeid, akkor mégis mi baj lehet?

Values and decisions – if you know your values then what can possibly go wrong?

Have you ever felt like you are not yourself? That you got lost somewhere? Or as if you have lost your motivation overnight? You may simply no longer follow your values, which serve as a compass. It’s not like this is so hard to do this mistake in today’s rushing world, so we have a … More Values and decisions – if you know your values then what can possibly go wrong?

Kapcsolatok – avagy megszoksz vagy megszöksz

Bármerre is járjunk találkozunk emberekkel és kapcsolatokat építünk, beszéljünk akár munkahelyi, baráti vagy romantikus kapcsolatokról. Hatunk mások életére és ők is hatnak a mienkre, azonban milyen értékeket vallunk magunkénak vagy milyen korábbi tapasztalataink voltak több más tényezővel együtt alakítja ki, ahogy a világot és benne önmagunkat látjuk. Ez pedig mindenkinél más. Minden kapcsolat típusban lehetnek … More Kapcsolatok – avagy megszoksz vagy megszöksz

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

About Me

Hi, I’m Anita and welcome to my blog. I hope you will enjoy reading it as much as I enjoy writing them.