Szolgáltatások

Azoknak, akik elakadtak. Akik jobb utakat keresnek a problémáik megoldására, kezelésére. Akik a jövőbeli legjobb önmagukká akarnak válni. Akik szeretnének működő üzleti stratégiákat találni. Az ontológiai coaching módszertanát használva ajánlom szolgáltatásaimat a hosszútávú eredményért. Az ontológiai coaching nyelvi eszközökkel segít kitágítani az általunk látott világ kereteit, illetve újraértelmezni azt, esetleg teljesen újat létrehozni, ezáltal pedig elősegíti a pozitív átalakulást.

A coaching egy gondolat ébresztő partnerség az ügyfél és a coach között. A kreatív folyamat során metaforákat, narratív koncepciókat és egyéb eszközöket használunk a gyümölcsöző jövő kialakításához. A cél a képességeid maximalizálása.

A coaching nem terápia, mentorálás, oktatás, sem tanácsadás.

A coach, ahogy azt mentorom, Dr. Kollár József hívta, professzionális amatőr.

A titokzatos coachingról

A coaching nem terápia, mentoring, oktatás, sem konzultáció. De akkor mégis micsoda? Úgy tűnik mindenki ismer legalább egy coachot. Sokunknak láthatóan még coaching jártasságunk és képességeink is vannak. Mégis nagyon gyakran felteszik a kérdést, hogy mit csinál egy coach és hogyan működik egy coaching? Miről szól a coaching? A coachok szeretnek játszani az elmével, elsősorban … More A titokzatos coachingról

Photo by Pixabay on Pexels.com

Life Coaching

Photo by Valentin Antonucci on Pexels.com

Business Coaching

Photo by fauxels on Pexels.com


Mediáció
Több információért, görgess lejjebb vagy kattints a linkekre!


Photo by Pixabay on Pexels.com

Life Coaching

Az élet rendkívül összetett, több területen és élethelyzetben is ehlyt kell állnunk, hogy ezt meg tudjuk tenni több szerepet is felveszünk. Az ontológiai coaching során jellemzően a nyelvet használjuk mint gondolataink egyik kifejező eszközét, de közben nem feledkezünk meg a többi aspektusról sem. Megmutatja, hogyan értelmezzük a valóságot, a mi valóságunkat, ami minden ember számára különbözik és megváltoztatható, ezáltal pedig mindannyian létrehozzuk a világunkat, amiben élünk – jobban vagy rosszabbul.

Segíthetek jobb keretek, stratégiák és megoldások megtalálásában. Ha:

 • Szeretnél valódi és tartós változást megtapasztalni az életedben;
 • Konkrét céljaid vannak, és a kipróbált és bevált megoldásaid már nem segítenek;
 • Harmóniába akarsz kerülni a döntéseiddel;
 • Meg akarod teremteni azt az életet, amiről mindig is álmodtál;
 • A kapcsolataidon szeretnél javítani vagy egy új párkapcsolatra vágysz;
 • Előrelépést akarsz elérni a karrieredben;
 • Vagy csak azzá akarsz válni, akivé mindig is szerettél volna.

Fedezzünk fel új világokat együtt!


Photo by Valentin Antonucci on Pexels.com

Business Coaching

A szervezeteknek számos külső és belső tényezőre kell odafigyelniük egyszerre, hogy hosszú távon is megfeleljenek a gyorsan változó piaci körülményeknek. Ebben van nagy szerepe a rezilienciának, ami azon képesség, amivel a külső vagy belső negatív hatásokkal megküzdünk, egyfajta rugalmas ellenállási képessége mind egyéneknek, mind szervezeteknek. Ez a tulajdonság lehetővé teszi az egyének és szervezetek számára, hogy a válság megszűnése után visszatérjenek a normál működési állapotba. Éppúgy mint a szervezetek és egyének esetében, a célok is lehetnek rezíliensek. Ha:

 • Már nem elég főnöknek lenni, de át kell változni vezetővé;
 • A részlegek, osztályok közötti együttműködés akadozik;
 • A változás gondolata is problémát okoz;
 • A növekedés stagnál;
 • Az alkalmazottak mélyebb elköteleződése fontossá vált;
 • A vállalkozás rugalmasabbá tétele a cél;
 • A munkavállalók cserélődésének csökkentése;
 • Új stratégiákra van szükség.

Fedezzünk fel új világokat együtt!


Photo by fauxels on Pexels.com

Mediáció

A mediáció a konfliktusok békés rendezésének módja, különösen akkor, amikor a felek a későbbiekben is folytatni akarják az együttműködést. Ilyen eset lehet például válás vagy vita az üzleti partnerek között. Ez a módszer jellemzően a kompromisszumokon alapul, hiszen a hosszú távú együttműködéshez segíti a keretek kialakítását.

Fedezzünk fel új világokat együtt!


Photo by Lukas on Pexels.com

Értékesítési Workshop

Vajon valóban léteznek az úgy nevezett született értékesítők? Úgy gondolom, hogy valahol mindenkire illik ez a kategória. Észre sem vesszük és állandóan értékesítünk, kezdve az első barátok megszerzésétől, át az ötleteink eladásán vagy egy új pozíció megszerzén egészen az új üzleti kapcsolatok megszerzéséig, és még sorolhatnánk. Ezért sok szempontból is érdemes megtanulni értékesíteni nemcsak a profitot fogja növelni, hanem könnyebbé teszi a navigálást az életben is.

Fedezzünk fel új világokat együtt!